Sweden Bike Expo presenterar Barnens Hinderbana!

0
2168

Sweden Bike Expo kan med stor glädje presentera Barnens Hinderbana som partner inför mässan i Älvsjö den 24-26 mars 2017. Ta med hela familjen på årets cykelfest och låt barnen utmana hjältarna från TV!

Sveriges största cykelmässa Sweden Bike Expo fortsätter sin satsning på att sätta familjen i centrum, med att presentera Barnens Hinderbana som partner inför nästa års mässa.

Barnens Hinderbana, ledd av Gladiatorernas starke man Peter ”Pansar” Bláha, har visat sig vara en stor succé under året. Tio städer har fått besök av Pansar och hans gladiatorkollegor, och barn mellan 7 och 12 år har fått chansen att avverka en tuff hinderbana – som avslutas med ett gatlopp där man ställs öga mot öga mot hjältarna från TV.

Nu har alla barn vars föräldrar kommer på mässan möjlighet att uppleva exakt samma eufori – inne på Stockholmsmässan. ”Vi har alltid varit väldigt måna om att locka barnfamiljer till mässan”, förklarar Sweden Bike Expos Magnus Rundblad. ”Mässan är inte bara för den inbitne cykelentusiasten, utan ett helgevenemang för hela familjen. Alla ska hitta något: gammal som ung, kvinna som man. Just därför är Barnens Hinderbana en perfekt samarbetspartner.”

Magnus lyfter också fram vikten av Barnens Hinderbanas sociala engagemang, som innebär att man redan samlat in över 70 000 kronor till Barncancerfonden på sin turné genom Sverige.

Även Peter ”Pansar” Bláha ser fram emot att få komma till cykelmässan med sitt entourage. ”Det är ingen nyhet att barn älskar att cykla, och därför ska det bli extra kul att få bygga upp Barnens Hinderbana på Sweden Bike Expo och försöka inkludera cyklar i ett av hindren. I vanlig ordning så kommer vi ha med gatloppet där vi gladiatorer väntar på barnen, och det ska bli riktigt kul att vara med på mässan!”

Barnens Hinderbana finns tillgänglig söndagen den 26 mars. Observera att alla biljetter till hinderbanan bokas via www.barnenshinderbana.se . Kostnaden ligger på 395 kronor per barn, och då ingår inträde till Sweden Bike Expo för deltagande barn med en vuxen. Biljetterna finns till salu från och med oktober 2016.

BHLkpg
Nu kan barnen få stå öga mot öga med gladiatorerna Pansar och Hero på Sweden Bike Expo.

Om mässan
Sweden Bike Expo är Sveriges största mässa för cykelentusiaster. Den 24-26 mars 2017 kommer Stockholmsmässan att få besök av utställare, proffs och cykelintresserade från hela Norden i vad som bäst kan beskrivas som en riktig folkfest!

För att spara en slant och vara säker på att få en biljett, köp dina biljetter redan nu via vår hemsida. Vid frågor om Sweden Bike Expo och vårt samarbete med Barnens Hinderbana, vänligen kontakta Magnus Rundblad på 070-966 90 22. Vi ses i Älvsjö i mars!

SHARE
Next articleTävla och vinn en cykelresa!

Inga kommentarer

LÄMNA EN KOMMENTAR